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Me chamo Rogério Rocha. Sou maranhense da cidade de São Luís, mas na verdade me sinto um cidadão do mundo. Sou pós-graduado em Direito Constitucional (Universidade Anhanguera-Uniderp-LFG), pós-graduado em Ética (IESMA), Graduado em Filosofia e Direito (UFMA), mestrando em Criminologia na Universidade Fernando Pessoa (Porto/Portugal). Atualmente sou Servidor do Poder Judiciário do meu estado. Exerci a advocacia durante 6 anos de minha vida,atuando nas áreas de Direito Civil (Família), Direito do Trabalho e do Consumidor. Fui professor do CEFET- MA (atual IFMA) por 2 anos, período em que lecionei tanto para o ensino médio quanto para os alunos de áreas técnicas as disciplinas de Sociologia, Filosofia e Metodologia do Trabalho Científico. Escrevo poesias desde os 12 anos de idade. Homem livre e de bons costumes, amante da música, da arte, da história e de viagens. Obs.: Postgraduate in Constitutional Law (University Anhanguera-Uniderp-LFG), Postgraduate in Ethics (IESM), graduated in Philosophy and Law (College); Public Server at Judiciary Power, Teacher, Poet.

sexta-feira, 25 de maio de 2012

Behold the Meatiest Sandwich in Human History


Behold the Meatiest Sandwich in Human History

Genghis Khan. Alexander the Great. Dagwood. Men of insatiable appetites, all. But none of them came close to creating—much less consuming—a sandwich of this magnitude. Bow, mortal, to the 35 meats, 28 pounds, and countless shuttered arteries that comprise the meatiest sandwich ever.

British chef/madman Tristan Welch created the flesh-pile in honor of the UK debut ofMan Versus Food, a popularish US show that features a large, affable man who travels from town to town, engaging in food challenges while being cheered on by locals who are excited to be on television. It's a triumph of conspicuous consumption, and there really couldn't be a more fitting tribute than a sandwich the size of a three year-old human person.
The full rundown of ingredients, if you're looking for a project this Memorial Day weekend:
120g Ndjua
260g roast beef
120g boiled ham
160g Proscuitto
150g honey-roast ham
90g cooked turkey
155g cooked chicken
155g garlic chicken
180g smoked duck breast
120g cooked pork
120g roast ham
280g corned beef
150g German salami
150g Italian sausage
240g cured ham
80g French peppercorn salami
70g Saucisson Sec de Provence
70g herbed Saucisson Sec de Provence
360g chorizo
70g serrano ham
80g pastrami
140g pancetta
150g bacon
70g garlic salami
70g Italian salami
80g dry-cured Proscuitto
380g Bratwurst sausage
150g breaded ham
100g Mortadella
100g Speck
150 Parma ham
65g Jambon Iberico de Bellota
140g Finocchiona
70g wild boar pork salami
100g smoked venison
250g beetroot, sliced
110g assorted salad leaves
1 large red onion, sliced into rings
680g gherkins, sliced
1 large loaf of bread
As Geekologie points out, that's 2.5 pounds of non-meat in a 28-pound sandwich. And you can move that ratio even more if you just go easy on the beetroot. [Food Network via Geekologie]
Fonte: gizmodo.com

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